notebookuzman Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 1.6.1.4 sürümünü kullanmaktaım Teslimatta Nakit Ödeme v0.7.5 - by PrestaShop modülü yüklü Fakat bu modülün ayarlarını bir türlü bulamadım.. yapak istediğim tam olarak şudur.. Müşteri sipariş esnasında kapıda ödeme seçeneğini seçtiğinde Sepete benim belirleyeceğim miktarda bir tutar kapıda ödeme bedeli olarak eklenecek.Ayrıca yine müşterinin kapıda kredi kartı / Nakit seçeneği seçmesi lazım... baya baktım ama bulamadım gitti Yardımcı olan olmaya çalışan herkeze şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 2 modül paylaşıyorum, aynı isimde birinci modül prestashop default modülü, ikinci modül modifiye edilmiş ek ücret ekleyebileceğiniz bir modüldür. cashondelivery.zip cashondelivery (1).zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
notebookuzman Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 2 modül paylaşıyorum, aynı isimde birinci modül prestashop default modülü, ikinci modül modifiye edilmiş ek ücret ekleyebileceğiniz bir modüldür. Tekrar merhabalar cashondelivery (1).zip Modülünü yükledim fakat ayarların nereden yapılacağını malesef bulamadım... Ayrıca ödeme methodlarında banka havales seçeneği ekli ve banka bilgileri girildiği halde kullanıcı arayüzünde ödeme işlemine geçince banka havalesi ile ödeme seçeneği gözükmemekte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 modüller alanından düzenleme yapılacak ayrıca modülleri sıfırlayın düzelecektir Link to comment Share on other sites More sharing options...
notebookuzman Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 banka havalesi modülü düzeldi sıfırlayınca fakat ben hala kapıda ödeme ayarlarını yapacağım kısmı bulamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts