Witam Posiadam sklep oparty na prestashop. Mam w nim towary do których przypisane są specyficzne ceny w zależności od grupy. Z tym że grupy mają ceny tylko do wybranych produktów. Żeby zobrazować sytuację załóżmy że mam 10 produktów za cene tych produktów odpowiadają 3 cenniki Cennik 1 za 3 produkty Cennik 2 za 2 produkty Cennik 3 za 5 produktów Ceny ustalone są dla 3 grup o nazwach takich jak cenniki. Klient jest przypisany do tych 3 grup. Jako główną grupę ma ustawiona Cennik 1 i teraz ceny produktów dla cennika 1 wyświetlają się dobrze natomiast reszta niestety jako 0,00, czy spotkał się ktoś z czymś takim ? Czy to dobre rozwiązanie, może istnieje lepsze? Jeśli jest dobre to jak zrobić żeby wyświetlały się ceny ze wszystkich 3 cenników?
Question
TrynA
Witam
Posiadam sklep oparty na prestashop.
Mam w nim towary do których przypisane są specyficzne ceny w zależności od grupy.
Z tym że grupy mają ceny tylko do wybranych produktów. Żeby zobrazować sytuację załóżmy że mam 10 produktów za cene tych produktów odpowiadają 3 cenniki
Cennik 1 za 3 produkty
Cennik 2 za 2 produkty
Cennik 3 za 5 produktów
Ceny ustalone są dla 3 grup o nazwach takich jak cenniki. Klient jest przypisany do tych 3 grup. Jako główną grupę ma ustawiona Cennik 1 i teraz ceny produktów dla cennika 1 wyświetlają się dobrze natomiast reszta niestety jako 0,00, czy spotkał się ktoś z czymś takim ? Czy to dobre rozwiązanie, może istnieje lepsze? Jeśli jest dobre to jak zrobić żeby wyświetlały się ceny ze wszystkich 3 cenników?
4 answers to this question
Recommended Posts