Krzychu89 Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Witam Koledzy gdzie mam szukać kodu / templatki w której mógł bym zrobić taką modyfikację. Chodzi mi o wyświetlenie napisu Sprzedawca nad danymi właściciela sklepu na Fakturze. tak jak jest np adres dostawy nad danymi klienta ? z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Katalog pdf na serwerze zawiera pliki szablonu faktur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krzychu89 Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 Dzięki znalazłem i działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Przy okazji tego tematu może dopytam ja o coś Gdzie mogę zedytować numer dokumentu oraz datę widoczne w prawym górnym rogu. Chodzi mi o zmniejszenie ich rozmiaru, bo obecna wielkość daty na pół szerokości strony a4 jest grubym przegięciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 W katalogu pdf/header.tpl style sa na sztywno naniesione. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Dzięki akurat tu nie zajrzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Krzychu89
Witam
Koledzy gdzie mam szukać kodu / templatki w której mógł bym zrobić taką modyfikację.
Chodzi mi o wyświetlenie napisu Sprzedawca nad danymi właściciela sklepu na Fakturze.
tak jak jest np adres dostawy nad danymi klienta ?
z góry dzięki
5 answers to this question
Recommended Posts