Jaffa Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 zdravim,da se nekde zvetsit pocet znaku pro nazev zbozi ? stava se mi totiz, ze u delsiho nazbu zbozi se zobrazuje jen 3/4 nazvu a zybtek jsou tecky ... (to plati ve vypisu jednotlive polozky menu) samiozrejme ne u karty zbozicoz je spatne, poterbuji cely nazevdiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Nenapisal si, ci sa jedna od FO aebo BO. V FO hladaj v prislusnej sablone premennu TRUNCATE. Je tam nastavena dlzka poctom znakov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 samozrejme ve front office - pro zakazniky .. ten nazev ma v sobe ruzny veci a ty uz se nezobrazi v listovani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Ak mas {$product.name|truncate:35:'...'|escape:'htmlall':'UTF-8'} tak to uprav na {$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'} Alebo daj pre premennu truncate nejake velke cislo, napr 500 pre pripad, ze by si funkciu skracovania niekedy v buducnosti potreboval, napr. {$product.name|truncate:500:'...'|escape:'htmlall':'UTF-8'} Ak si nevies dat rady, dokumentacia na http://www.smarty.net/docs.php ukazuje ako narabat s funkciami a premennymi v sablonach, ake pouziva aj PrestaShop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 diky za odpoved, koukam na to, neporadis v jakem souboru to zmenit ten truncate? diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Bohuzial si nespecifikoval, v ktorej casti shopu problem riesis, ale predpokladam, ze sa jedna o skracovanie nadpisu v zozname produktov na titulke a kategoriach. Hladaj preto v sablonach homefeatured.tpl a product-list.tpl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 jojo presne jak pises ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 OK, ak je problem vyrieseny, edituj nazov prveho prispevku a daj na zaciatok [Vyřešeno] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 super! uz to mam, diky moc! moc jsi mi pomohl .. ted mam zase problem s vyhledavanim, mam tam zbozi s danym nazvem a kdyz dam hledat, tak mi to nic nennajde, ikdyz to zbozi s tim nazvem tam mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 To uz je iny problem, necpi vsetko do jednej temy. Zaloz si novu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Zaindexuj si všechny produkty, najdeš to v administraci a nepiš, že si to hledal 2 hodiny a že si nic nenašel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hausik Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 ahoj tak jsem dal vsude na TRUNCATE dal 100 a delka názvů produktu se nezmenilamenil jsem homefeatured.tpl a i productscategory.tpl a nic co delam špat ně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 a vymazal si napr. obsah /tools/smarty/compile/ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hausik Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 tak jsem smazal celou compile a celej obchod nejde :-) co to je za radu:-)Fatal error: Smarty error: the $compile_dir '/var/www/web5/fast-autodily.cz/fast-autodily.cz/tools/smarty/compile' does not exist, or is not a directory. in /var/www/web5/fast-autodily.cz/fast-autodily.cz/tools/smarty/Smarty.class.php on line 1095 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hausik Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 nesměj se a raději poraď potrebuju ve výpisu produktů aby byl videt celej název podle těchto návodů to zřejmě nefunguje .-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 ten adresar "compile" si nemel smazat !!! jen odstranit jeho obsah, takze si tu slozku zase vytvor jinak zkracovani znaku je tu na foru uz reseny a to uspesne a hledani taky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hausik Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 aha dekuji měl jsem to zalohované stejně. Tak tedy jsem nechal složku compile ale stejně ty názvy mám krátké {$product.name|truncate:100:'...'|escape:'htmlall':'UTF-8'} tohle mám v homefeatured.tpla tohle v productscategory.tpl{$product.name|truncate:100:'...'|escape:'htmlall':'UTF-8'} {$product.description_short|strip_tags|truncate:130:'...'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
hausik Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 http://www.fast-autodily.cz/61-alfa-156-147 tu potrebuji aby byl videt celý název zboží Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonh Doe Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 http://www.fast-autodily.cz/61-alfa-156-147 tu potrebuji aby byl videt celý název zboží Mas na mysli v pratelske URL? necetl jsem cele vlakno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 http://www.fast-autodily.cz/61-alfa-156-147 tu potrebuji aby byl videt celý název zboží jako pokud jde o tu adresu url tak tu máš blbě zapsanou přímo v editovaní dané kategorie, jinak ty názvy zboží máš psaný poměrně dobře takže to nezkracuje ještě nějak děsivě ale chápu že to se ti to nelíbí:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polka Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 http://www.fast-autodily.cz/61-alfa-156-147 tu potrebuji aby byl videt celý název zboží Mas na mysli v pratelske URL? necetl jsem cele vlakno.. Jedna se o URL kategorie "Alfa Romeo 156, 147", takze to na mysli nema, protoze to je dobre to hausik: uz ti to tu nekdo psal...musis dat pryc z tech vypisu "|truncate..." az po dalsi svislitko, tim zrusis zkracovani retezce ve smarty sablonach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moisidis Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 hausiku, co product-list.tpl, tam máš truncate kolik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hausik Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Ahoj tak jsem tu chvili nebylAle abych to objasnil url mám správně ale na tom odkazu je výpis produktú a u těch produktú jsou názvy které nejdou vidět celé. potřebuji aby tam nebyly tečky ale jen celý text. Tak snad jsem to ted vysvětlil :-)můžete mi mojí rádcové sem nakopčit text jak to mám přepsat v tedy homefeatured.tpl a productscategory.tpl nebo se to dělá jinde? já tam nacpal všude za Truncate 100 a nic :-)Také hledám nějakou dobrou duši v plno dalších otázkách a pomoci při budování shopu. třeba na pokec v icq ja mám 251739765 po zprovoznění a až to žačne vydělávat tak velmi rád svému rádci a učiteli za jeho práci a rady zaplatím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polka Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Ahoj tak jsem tu chvili nebylAle abych to objasnil url mám správně ale na tom odkazu je výpis produktú a u těch produktú jsou názvy které nejdou vidět celé. potřebuji aby tam nebyly tečky ale jen celý text. Tak snad jsem to ted vysvětlil :-)můžete mi mojí rádcové sem nakopčit text jak to mám přepsat v tedy homefeatured.tpl a productscategory.tpl nebo se to dělá jinde? já tam nacpal všude za Truncate 100 a nic :-)Také hledám nějakou dobrou duši v plno dalších otázkách a pomoci při budování shopu. třeba na pokec v icq ja mám 251739765 po zprovoznění a až to žačne vydělávat tak velmi rád svému rádci a učiteli za jeho práci a rady zaplatím. Vysledek by mel v tvem pripade vypadat takto: {$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
OcrauX Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Můžete mi prosím poradit jak postupovat u verze 1.5.x ? POtřebuji aby se zobrazovali celé názvy produktů a výše uvedený postup nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts