karolitg Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Cześć, Mam problem z konfiguracją emaila w systemie Prestashop 1.6 Posiadam hosting w firmie hosteam, i próbuję skonfigurować emaile przez SMTP. Wszystko kończy się błędem: Błąd: proszę sprawdzić konfiguracjęExpected response code(s) [250] but got response [235 2.0.0 OK] Przetestowałem wiele konfiguracji poczty, poszukałem na forach, i niestety nic nie pomogło. Napisałem więc do hosteama, żeby sprawdzili, dlaczego nie moge połączyć się do poczty. Niestety również nie dostałem jakiejś dobrej odpowiedzi, a jedynie informację: Status komendy 235 2.0.0 OK, oznacza ze uwierzytelnianie SMTP powiodlo sie. Wyglada,ze Panstwa skrypt nieprawidlowo interpretuje statusy komend SMTP. Ale nie mam za bardzo pomysłu na to, co moze być źle z systemem Prestashop. Czy ktoś coś może pomóc? Dzięki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
2BC Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Czy adres z jakiego wysyłasz jest taki sam jak adres w konfiguracji sklepu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Na forum ktoś wrzucił ostatnio poradnik jak skonfigurować smpt w prestashop. Poszukaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts