FiestaZero Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Am cumparat un modul si este cu mult sub asteptarile mele, iar developerul refuza sa imi dea banii, din cate stiu am dreptul sa returnez orice produs/soft cumparat online in 30 de zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 in primul rand depinde de unde a fost cumparat acel modul, din addons.prestashop sau din alta parte. daca vorbim de primul caz, da, se poate rezolva. daca vorbim de cazul 2 atunci trebuie sa te interesezi daca furnizorul are in termeni si conditii dreptul de retur sau nu. iar treaba asta cu "e cu mult sub asteptarile mele" este destul de subiectiva. nu exista un demo, nu te-ai jucat cu el inainte sa-l cumperi? si inca ceva... cat a costat acel modul?! cativa euro?! sau cateva sute?! ca poate nu merita deranjul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiestaZero Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 99 de euro si e cumparat de pe presta, nu avea demo, erau doar niste poze... Si acea persoana refuza sa imi dea banii, zice ca nu il intereseaza, ca e problema mea daca nu sunt multumit de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 daca e luat de pe presta atunci poti deschide un ticket direct la ei vav de aceasta problema. poti incepe prin a scrie pentru modul un review cu nemultumirile tale (logat in cont addons -> ratings) si poti continua cu o sesizare la presta (logat in cont addons -> order history -> contact) https://addons.prestashop.com/en/contact-us 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts