ujlaki Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Sziasztok! Nem tudok megfejteni valamit. Javítani akartam az e-mail sablonok szövegét. Amint a legelsőt elmentettem, összeomlott a formátuma, világoskék lett a háttere. Így is küldi el. Ami e legszörnyűbb, hogy nem csak azt az egyet rontotta el, hanem az öszeset. Telepítettem új Prestashopot, ugyanaz történik. Ha letöltöm FTP-vel a sablonokat, rendben vannak, tehát nem ott van a baj. Találkozott-e már valaki hasonlóval? Hogyan tudom megjavítani? Köszönettel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestachamps Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Hello, Az tortenik hogy bizonyos esetekben az email sablonok lementesekor az emailben levo mindegyik " karakter helyett a fileba kimentodik ez: \" . Ennek megelozese az hogy ne az admin-bol probald modositani az email sablonokat, hanem csakis kizarolagosan ftp-rol masold le a filokat, modositsd, majd masold fel oket vissza a helyukre. (vagy ezeket ki lehet javitani ha kitorlot a " elotti \ karaktereket - ha tobbszor probaltad lementeni a sablont, meglehet hogy tobb \ karakter is van elottuk, pl: \\\\\\" ) Udv, Leo Link to comment Share on other sites More sharing options...
franczkod Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Üdv! Nemrég kezdtem az oldallal foglalkozni, az lenne a kérdésem, hogyan lehet email sablont csinálni? tehát ugye elküldi mondjuk hogy rendelés megerősítése abba én hol tudok még bele irni? a válaszokat köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 A fordítások között.Admin => Localization => Translations => E-mail sablonok fordítása. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts