tolgahat Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Merhaba arkadaşlar. Kullandığım temada Home Featured modülü tek sıra ve slider halinde kullanılıyor. Haliyle de anasayfa çok boş kalıyor. Ana sayfada istediğim kategorileri seçebileceğim ve ürünleri listeleyebileceğim bir formül lazım. Ayrıca ana sayfada resimli kategorileri listeleyebileceğim de bir çözümde olabilir. İstediğim kategorileri seçebilip kategori resimleri ile listelemek istiyorum. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Merhaba O modülü geliştirebilir veya yeni modül yazabilirsiniz. Bir diğer seçenek bunun hazırlarını satın alabilirsiniz. Vaktim olsa sizin için yapardım ama bir iki saatte yapılacak gibi değil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolgahat Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Teşekkür ederim MahmutGulerce. Aslında bu işi yapan ücretsiz Apollo Page Builder eklentisi var fakat nedense ben bu eklentide çok sorun yaşadım. Eklenti sahibi sorun hakkında yardımcı olacağını söyledi fakat şuan yoğunluktan ilgilenemedim o konuyla da. İlgin için tekrar teşekkür ediyorum. iyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 ... Ayrıca ana sayfada resimli kategorileri listeleyebileceğim de bir çözümde olabilir. İstediğim kategorileri seçebilip kategori resimleri ile listelemek istiyorum. Teşekkürler. Merhabalar, Mahmut Bey 'in söylediğine ek olarak; kategorileri listeyebileceğiniz pratik ücretli bir modül var, buradan inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts