Jump to content
  • 0

Inne ceny w katalogu inne w koszyku

Shr3ku

Question

Witam

Od jakiegoś czasu korzystam z Prestashopu i dzisiaj natrafiłem na taki problem, z którym kompletnie nie potrafię sobie poradzić (a przekopałem google też).

Mianowicie dodawałem dzisiaj nowe produkty i modyfikowałem stare używają kombinacji, żeby jeden produkt miał wiele dostępnych kolorów/rozmiarów.

I do czasu wszystko działało super. Ustawiałem kolory do wyboru nie różniące się ceną, oraz rozmiary różniące się ceną w ramach jednego produktu.

I nagle dodaję kolejny produkt i wszystko się sypło. Kombinację dodaje tak samo jak w poprzednich produktach, w opcja wyświetla prawidłowo ale na stronie sklepu zmiany się nie wyświetlają. Natomiast jak doda się do koszyka to cena wtedy jest prawidłowa.

I część z już dodanych produktów, które wcześniej działały też przestała działać a część dalej działa dobrze.

I nie potrafię zrozumieć co się stało ani jak to naprawić.

Nic nie grzebałem w opcjach, tylko po prostu dodawałem dalsze produkty i nagle się sypło.

Bardzo prosiłbym o pomoc jak ktoś wie co to za problem

Pozdrawiam

P.S. Jeszcze jest tak że mam do wyboru 3 rozmiary (każdy skonfigurowany inaczej i w koszyku wyświetla się prawidłowo). Ustawiam jako domyślną jedną z opcji. I ona wyświetla się prawidłowo, potem druga wyświetla się prawidłowo a trzecia (pomimo innych kompletnie parametrów cenowych) wyświetla się tak samo jak druga.

Edited by Shr3ku (see edit history)

2 answers to this question

Recommended Posts