antoonioo Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Dzień dobry, Od dwóch dni szukam rozwiązania ale nic nie znalazłem, być może, źle szukam... W każdym razie postanowiłem Was zapytać... Czy w prestashop istnieje możliwość aby produkty były wyświetlane w taki sposób jak na tym zdjęciu? http://www.picshot.pl/public/view/full/293281 Z góry dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Masz na myśli widok kategorii produktów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 antoonioo Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 Chciałbym zmienić domyślny sposób wyświetlania produktów, standardowo w prestashop jest do wyboru lista oraz siatka. Chciałbym aby produkty były wyświetlane w formie listy, każdy towar w nowym wierszu, w pierwszej kolumnie miniaturka produktu, w kolejnej nazwa, później ko, cen... itd Dokładnie tak jak na zdjęciu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Jest to do zrobienia edytując szablon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 antoonioo Posted April 11, 2016 Author Share Posted April 11, 2016 Używam domyślnego szablonu czyli default-bootstrap - czy możesz mi podpowiedzieć w którym miejscu musiałbym coś pozmieniać? Przyznam, że jestem początkującym użytkownikiem presty, może jest jakiś moduł który coś takiego rozwiązuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Modułu nie widziałem, zmiany głównie w pliku product-list.tpl i plikach css. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
antoonioo
Dzień dobry,
Od dwóch dni szukam rozwiązania ale nic nie znalazłem, być może, źle szukam... W każdym razie postanowiłem Was zapytać...
Czy w prestashop istnieje możliwość aby produkty były wyświetlane w taki sposób jak na tym zdjęciu?
http://www.picshot.pl/public/view/full/293281
Z góry dziękuję za pomoc!
5 answers to this question
Recommended Posts