michalll Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Witam, Mam problem z usuwaniem zdjęć produktów poprzez webservice PrestaShop, a mianowicie na starym serwerze (z hostingu nazwa.pl) zdjęcia produktów dodawały i usuwały się poprawnie, a teraz, gdy serwer został przeniesiony na prywatny (linuksowy) webservice potrafi już tylko dodawać nowe zdjęcia, ale przy usuwaniu wyskakuje błąd : "Nie można poprawnie utworzyć elementów programu.HTTP/1.1 404 Not Found". Mam cały czas dostęp do starego serwera z nazwa.pl i tam mogę w każdej chwili usunąć zdjęcie webservic'em. Moje podejrzenia padły na ustawienia nowego serwera i próbowałem następujących rzeczy : - ustawiłem w panelu administracyjnym starego i nowego prestashopa takie same wartości w zakładkach : Preferencje, Parametry zaawansowane i Administracja (ustawienia uprawnień użytkowników, API'keya, itp), - ustawiłem wszystkie pliki sklepu na 777, - dodałem swoje ip do wyjątków nowego serwera, Wersje php'a były na starym serwerze i na nowym instalowane z ustawieniami domyślnymi. i skończyły mi się pomysły. Czy może ktoś ma jakiś pomysł, jak namierzyć przyczynę tego problemu? Z góry dziękuję Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts