Bahar Asik Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Selam Arkadaşlar Prestashop Admin Panel'den Modüller'e Giriş Sağlayamıyorum.Çıkan Hata : [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/djbcocos/public_html/modules/stthemeeditor/stthemeeditor.php:Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 196608 bytes)Bu Şekilde Modül İle Alakalı Bir Sorun Olmamalı Çünkü Ne Modül Sildim nede Modül Ekledim. Geçtiğimiz Haftalarda Sunucu Firması Değiştirdim Ondan Dolayı Bir Problem Olabilir mi? Deyatlı İletişim İçin Skype Adresim : bahar_asikTeşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 /config/config.inc.php İçinde Bul: ini_set('magic_quotes_sybase', 0); Altına ekle: ini_set('memory_limit','512M'); Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Selam Arkadaşlar Prestashop Admin Panel'den Modüller'e Giriş Sağlayamıyorum. .... Merhaba, Yukarıdaki çözüm işe yaramazsa, hosting sağlayıcınızla iletişime geçmeniz gerek. (Çünkü; bazı sunucularda özel yapılandırmalarla, bu gibi kısıtlamalar yapılıyor ve sizin yaptığınız parametre güncellemeleri herhangi bir değişiklik yapmıyor.) Bu arada aldığınız hata bellek limitiyle ilgili (halk deyimiyle bellek yetersizliği:), bu limiti arttırmaları neticesinde sorun çözülecektir. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahar Asik Posted April 12, 2016 Author Share Posted April 12, 2016 Sorun Giderilmiştir Herkese Çok Teşekkür Ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts