domowezoo Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Jak w temacie, trzeba dodać parę modułów (do płatności, wysyłki, opcja kupna bez logowania),poprawienie wygladu, oraz ustawienie modułu do integracji z hurtownią. Póki co wygląda to tak: http://www.domowezoo.pl Interesuje mnie przybliżona cena i czas realizacji. Chciałbym także otrzymać fakturę za to zlecenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Poważnie chcesz postawić sklep na tym szablonie? Przecież nie jest on responsywny, jak to wersja presty jest w ogóle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domowezoo Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 To presta 1.6.1.4 . Osoba, która miała mi stworzyć ten sklep nie wspomniała przed moim zakupem tej templatki, że mogą być z nią jakieś problemy:/ Czyli jednym słowem nie da się jej ustawić tak, żeby działała również na telefonach? To jest ten szablon http://www.templatemonster.com/prestashop-themes/40835.html . Jeśli tego nie da rady przystosować, to może można postawić to na jakimś darmowym? Nie mam zbyt dużego rozeznania w tym temacie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 W specyfikacji szablonu jest podane: PrestaShop Compatibility: 1.4.9.x Czyli dla wersji sklepu: PrestaShop v1.4.9.0 stable - Wydany dnia 24 Sierpień 2012 Szablon jest sprzed 4 lat a od tego czasu się wiele zmieniło. Presta w wersji 1.6.1.4 ma w standardzie responsywny szablon, żadnej rewelacji ale na start dużo lepszy niż obecny, w google na tym szablonie będzie Ci ciężko się pojawić w wynikach wyszukiwaniach, a jeśli ktoś będzie chciał znaleźć Twój sklep na urządzeniach mobilnych to z pewnością się nie pojawisz. Jeśli chcesz odezwij się na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts