ghostrider Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Zdravim,narazil jsem na takovy problem pri nove a ciste instalaci. Po zadani adresy.cz/install mi vyskoci chyba viz. dole. Localhost jede v poradku. Chyba:Warning: include(/var/www/vhosts/ooplzen.cz/httpdocs/install/classes/LanguagesManager.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/ooplzen.cz/httpdocs/install/index.php on line 31Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/vhosts/ooplzen.cz/httpdocs/install/classes/LanguagesManager.php' for inclusion (include_path='.:') in /var/www/vhosts/ooplzen.cz/httpdocs/install/index.php on line 31Fatal error: Class 'LanguageManager' not found in /var/www/vhosts/ooplzen.cz/httpdocs/install/index.php on line 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Verze byla stahnuta z ofiko presta stranek, rozbalena a nakopirovany soubory na FTP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Nakopíruj tu složku install znova, zřejmě jsou ty soubory poškozený...EDIT: Co máš na localhostu za verzi PHP?EDIT2: Ještě čtu u švédů... nezměnilo ti to náhodou jména souborů? Že to zrušilo kapitálky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Slozku se pokusim nakopirovat znovu, delam to stejnym zpusobem jako verzi 1.1 a na stejnym hostingu kde mi jiz pul roku bezi bez problemu presta 1.1.Koukal jsem na FTP a soubory jsou stejne pojmenovany, koukal jsem i do index.php a cesta taktez ok.Ted mi napadlo nemuze to delat verze PHP na serveru? Local mam 5.3.x ted z hlavy netusim jakou verzi mam na serveru. Podivam se vecer, az budu u PC, dam vedet.Zatim mockrat dekuju za Tvuj cas Jacku!EDIT: Nebo pokud by mi nekdo poskytnul jeho verzi (neupravenou, cili ofiko) presty 1.2.5 abych to zkusil, jestli nejsou ty soubory opravdu poskozeny byl bych moc vdecny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Počkej, počkej.... jmenujou stejně, jde tam o velký a malý písmena, prej to dělala nějaká verze Total Commanderu.Takže LanguagesManager.php se musí psát takhle a ne třeba languagesmanager.php... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Timto velice dekuju jakcrabbitovi!!!Chyba opravdu byla v Total Commanderu, stahl jsem FileZillu, nakopcil soubory a ejhle instalace naskocila!!!Diky moc za Tvuj cas a rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Timto velice dekuju jakcrabbitovi!!!Chyba opravdu byla v Total Commanderu, stahl jsem FileZillu, nakopcil soubory a ejhle instalace naskocila!!!Diky moc za Tvuj cas a rady. Jojo, nejsem taková svině jak se říká Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Ufff, tak jeste nemame vyhrano, chtel jsem zmenit prava CHMOD na 777, ve FileZilla a vse prepsano na 777, kontrola i pres total commandera, ale proste dle instalace prestashopu stale mam soubory jako img atd. cervene jakoby nezmenene na CHMOD 777. Boze, me trefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Cože? jak jako nastavuješ na localhostu CHMOD? Když to je na tvým disku, tak tam nejde změnit jiný práva, všechno je otevřený vůči jakýmkoliv změnám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Nene :-) , myslel jsem uz na serveru (venku) ne na localu. Kazdopadne, chce to chvilku vyckat, ted uz mam vse OK a zelou do dalsich kroku. Takze moje chyba a ukvapenost. Omlouvam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Pekný deň prajem,Som taktiež začiatočník a pri inštalácii na server som došiel po tretí bod a do štvrtého ma už nechce pustit. Pritom je všetko potvrdené - odfaknuté - zelené.Čo môže byť problém??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 Rozepis se o tom vic ... kliknes na next a co se deje dal? Jaka verze presne? Hosting je kde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Je to verzia 1.2.2Dostanem sa až do tretieho kroku (3.System configuration) - aj tam všetko vyplním a ak spustím "Verify now!" - naskočí zelený krúžok s bielou fajkou a textom:Database is connected. Nižžie pri verifikácii e-mailu taktiež OK (zelený krúžok). A teraz by som mal stačením NEXT prejsť na krok 4.Shop configuration. Ale tam sa nikdy nedostanem. Po stalčení next chvílu pracuje akože overuje údaje - medzitým zmizne zelený krúžok s bielou fajkou a textom:Database is connected - a opäť som tam, kde by som mal dať overiť databárové údaje tlačidlom "VERIFY NOW!" - potom by sa opäť objavil zelený krúžok - potom NEXT - a tak dookola A NIE A NIE SA DOSTAŤ ĎALEJ.Inštalujem to na www.ic.cz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 No a ďalšia zaujímavosť.Teraz som skúsil otvoriť si svoj e-shop, o ktorý som sa doteraz pokúšal inštalovať a som sa dostal iba po 3.bod v inštalácii. A pritom ak otvorím svoju adresu internetového shopu - je tam stránka PRESTASHOP ( http://aditiv.okamzite.eu/ ) Som ztoho jeleň. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Vymazal som z koreňového adresára INSTALL, premenoval som adresár admin na admin111Skúsil som otvoriť stránku ako administrátor a vypisuje mi nasledujúcu hlášku:There is 1 errorPath is not the same between your browser and you server :- Server:admin111/login.php- Browser:a/aditiv/root/www/admin111/login.php:-(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 Ja bych to videl na chybu na strane hostingu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Jo fuj, ty hostuješ na ignum.... a druhá věc, to co ti to hlásí u administrace je, že nemáš instalaci v rootu, ale na subdoméně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts