webbusiness23 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Am o curiozitate: cati dintre voi, cei care aveti magazine online ati beneficiat de pe urma inscrierii in site-uri care listeaza gratis produsele tale?A venit trafic? S-a si concretizat cu comenzi? M-as inscrie si eu, dar as vrea sa stiu intai daca merita sau daca voi pierde timp de pomana.Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 eu m-am in scris, dar nimica, mai degraba clienti directi, care stiu ce cauta Link to comment Share on other sites More sharing options...
diu1so Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Sa nu te astepti la evolutii spectaculoase... poate 100 vizitatori in + pe luna adunand toate aceste site-uri.. asta daca ai produse multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Eu zic ca merita ca shop-ul sa fie inscris in cat mai multe site-uri pe net . In cat mai multe site-uri cu atat , avantaj de a atrage clienti . Intra-adevar nu sunt mult , dar merita incercat Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Eu zic ca merita ca shop-ul sa fie inscris in cat mai multe site-uri pe net . In cat mai multe site-uri cu atat , avantaj de a atrage clienti . Intra-adevar nu sunt mult , dar merita incercat Si eu consider la fel, dar voiam sa vad si parerile altora.Multumesc pentru raspunsuri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas-shop Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Sincer chiar a meritat efortul sa il inscriem in mai multe astfel de siteuri. Acum depinde foarte tare si de ce ai la vanzare, spre exemplu in cazul magazinului cu articole pentru copii site-urile astea aduc in mod constant cam 20-30 vizite pe zi. Si asta in conditiile in care faci un "efort" doar o data cand instalezi feed-ul de date. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Daca stai si analizezei faptul ca le oferi un link gratuit si continut acestor site-uri, ei aduc mult prea putini vizitatori, dupa o luna am ajuns la concluzia ca daca vindeam de exemplu link pe site castigam ami mult, si poi nu stiu cat pierd in google pentru faptul ca am link-uri catre astfel de site-uri, tinand cont ca ele nu imi ofera link direct Link to comment Share on other sites More sharing options...
webbusiness23 Posted May 4, 2010 Author Share Posted May 4, 2010 Daca stai si analizezei faptul ca le oferi un link gratuit si continut acestor site-uri, ei aduc mult prea putini vizitatori, dupa o luna am ajuns la concluzia ca daca vindeam de exemplu link pe site castigam ami mult, si poi nu stiu cat pierd in google pentru faptul ca am link-uri catre astfel de site-uri, tinand cont ca ele nu imi ofera link direct Pana la urma cred ca e vorba de interpretarea fiecaruia si de un pic de noroc.Daca ai noroc sa intre 2 persoane pe luna de pe site-ul respectiv pe al tau si sa faca cate o comenda, cred ca ajungi sa consideri ca a meritat efortul / link-ul catre ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prestarou Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 dap, conteaza mult si norocul,... plus ca depinde cat de cunoscut si ce trafic are acel site pe care iti creezi tu mag-ul....dar totul tine 80% de noroc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Discutia ar putea continua. Am si eu o parere. Daca ai bani de promovare in Google adwords, faci bani. Daca nu, NU!Hai sa ne luam slujbe mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamica Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Subiectul cu Adwords nu este asa de simplu cum pare. O campanie adwords trebuie sa determine recuperarea investitiei si sa aduca si profit, trebuie sa stii ce cuvinte cheie aduc bani, ce cuvinte cheie sunt o risipa de bani. Cum sa redactezi anuntul incat sa dea click doar oamenii care sunt interesati, nu sa dea click asa oricine il vede. @Uinteraju nu trebuie sa ai slujbe bine platite pentru a lucra cu adwords, de fapt nici nu este nevoie sa ai slujba, in mod normal prin adowrds castigi bani nu pierzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts