mohammadfm7 Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 سلام دوستان من یه قالبی تهیه کردم که وقتی آنزیپ میکنم سه تا فایل فشرده دیگه داره به اسم های زیر :Ariantheme_default_img_and_override.zipAriantheme_default_import_revolution_slider_sample.zipAriantheme_default_theme.zipمیخوام بدونم چطوری میشه این قالب رو نصب کرد که همه ی ماژول و کل قالب شبیه دمو بشهمن هرچی تلاش میکنم خیلی بد از آب در میادچون قبلا قالب هایی که داشتم بصورت بسته ی نصب سریع بودن و همراه با خودش پرستاشاپ رو هم داشتالان نمیدونم دقیقا باید چیکار کنمممنون و تشکر Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohammadfm7 Posted April 1, 2016 Author Share Posted April 1, 2016 کسی نیست به من کمک کنه ؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohammad Oveissi Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 سلام دوستان من یه قالبی تهیه کردم که وقتی آنزیپ میکنم سه تا فایل فشرده دیگه داره به اسم های زیر : Ariantheme_default_img_and_override.zip Ariantheme_default_import_revolution_slider_sample.zip Ariantheme_default_theme.zip میخوام بدونم چطوری میشه این قالب رو نصب کرد که همه ی ماژول و کل قالب شبیه دمو بشه من هرچی تلاش میکنم خیلی بد از آب در میاد چون قبلا قالب هایی که داشتم بصورت بسته ی نصب سریع بودن و همراه با خودش پرستاشاپ رو هم داشت الان نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم ممنون و تشکر با سلام و خسته نباشید ببینید دوست عزیز برای اپلود قالب یک فایل زیپ هست که محتویات داخلش ازسه بخش داره فولدر تم که درون این فولدر ،فولدر قالب داره فولدر ماژول که درون اون ماژول های مربوط به این قالب قرار میگیره و یک فایل ایکس ام ال که نامش کانفیگ هست این سه تا محتوایت فایل زیپ تمتونه بعد از داخل پنل مدیریت -قالبها - اضافه کردن قالب جدید قالب رو اپلود و نصب کنید و طبق راهنما پیش برید ببخشید که همه رو فارسی نوشتم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted April 5, 2016 Share Posted April 5, 2016 سلام دوست عزیز به پشتیبان قالبتون مراجعه کنید موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts