Clay Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 ahoj,měl bych jeden dotaz k e-mailům - v některých polích mi u mailů chodí jen názvy (pole) pro proměnný.Konkrétně jde o upozornění na novou objednávku - v mailu chybí produkty a slevy, např.: Detaily nové objednávkyObjednávka: 000033 ze dne 2010-04-17 Způsob úhrady: Dobírka {products} {discounts} {products} a {discounts} se v mailu zobrazí jen takhle, takže co si zákazník objednal zjistím až v adminu. Podobně u potvrzení objednávky (přes pwa2 úpravu - nákup bez registrace) se zákazníkovi posílá mail s přihlašovacími údaji, ale zas jsou tam jen proměnný:Vaše přihlašovací údaje E-mail: {email} Heslo: {passwd} Přitom pokud si nechám na stejný mail znovu zaslat heslo, tak v mailu už je normálně jak mail, tak password, v šablonách mailů jsou zapsaný stejně. Podle mě to bude nějaký problém se zabezpečením, kdy se některý pole posílají jen v některých mailech, ale nenašel jsem nikde tip kde a jak to obejít - jde mi hlavně o ty přihlašovací údaje. Neřešil jste někdo podobnej problém?předem díky za tipy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 třeba se bude řešení hodit ještě někomu.. jak jsem tu nakonec našel na fóru, pro upozornění na novou objednávku fakt stačí vyměnit v šabloně {products} {discounts} za {items} a pro PWA2 tak trochu oklika - zrušit zasílání mailu zákazníkovi pro stav "Probíhá příprava objednávky" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 třeba se bude řešení hodit ještě někomu.. jak jsem tu nakonec našel na fóru, pro upozornění na novou objednávku fakt stačí vyměnit v šabloně{products} {discounts} za {items} a pro PWA2 tak trochu oklika - zrušit zasílání mailu zákazníkovi pro stav "Probíhá příprava objednávky" jaká to je šablona? děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Řekl bych, že se to řešení týká všech šablon pro emaily z /mails/cs/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Pokud si dobře vzpomínám tak šlo o soubor ...\modules\mailalerts\mails\cz\new_order.html případně en, fr - zkrátka ten který slouží pro odesílání upozornění na novou objednávku adminovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Jde o soubory ...\modules\mailalerts\mails\cs\new_order.html a ...\modules\mailalerts\mails\cs\new_order.txt Asi došlo k jejich přepisu češtinou nebo jinak ze starší verze PS. V 1.3.1 proměnné pro šablony nejsou {products} a {discounts}, ale {items}. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 jj, dík za doplnění, ta úprava s items se týká verze 1.2.5, v době kdy jsem to řešil ještě 1.3.1 ani nebyla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efendy Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 jj, dík za doplnění, ta úprava s items se týká verze 1.2.5, v době kdy jsem to řešil ještě 1.3.1 ani nebyla opravdu moc děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts