mudisel Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Merhaba arkadaşlarbenim sorum şu:Hazırladığım webden sipariş yapıldığında bana nasıl uyarı gelecek mesela ekranda siparişiniz var gibi bir uyarı mümkün mü (siparişleri mail olarak almak istemiyorum ) acaba teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Merhaba,zaten en iyi uyarı sistemi e-posta bildirisi! Sayfada sipariş uyarısı veren bir fonksiyon yok. İllakide olaması gereken birşeymi? Bunun içinde yorum yapmak istemiyorum. Gerçi yönetim paneline girdiğinde, siparişlere tıkladığında siparişler listelenmekte, ve yeni siparişler ilk sırada, bence bu yeterli. Fakat illaki ben uyarı penceresi gibi birşey istiyorum dersen, admin dosyalarında uygulama yapman gerekir.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mudisel Posted September 5, 2008 Author Share Posted September 5, 2008 Teşekkür ederim cevabınız için.Aslında ben bu siteyi bir tanıdığımın ricası olarak kurdum.Ama biliyorsunuz insanların istekleri bitmez ve malesef sunduğunuzdan daha fazlasını isterler. Emaillerine bakmak yerine her seferinde ekranda yansın sönsün hoplasın diye istekte bulundu da. Çünkü admin panelini kullanamayacak kadar internete yabancı.Tekrar teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts