e-protetic Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Witam, chcę wprowadzić w swoim sklepie możliwość zakupu urządzeń poprzez system ratalny. Czy mogę prosić bardziej doświadczonych użytkowników prestashop aby podpowiedzieli mi z jakiego modułu najlepiej skorzystać, z jaką firmą/bankiem współpracować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 mBank ma do tego osobny moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qcherry Posted March 31, 2016 Share Posted March 31, 2016 Jeszcze jest od Santandera, zawsze możesz przepatrzeć oferty i porównać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted April 2, 2016 Share Posted April 2, 2016 W tym przypadku wdrożyłem własny moduł łączący tpay.com (dawne transferuj.pl) z ratami Alior Banku. Rozwiązanie jest wygodne dla klientów którzy już korzystają z tpay.com ponieważ nie muszą podpisywać umowy z nowym operatorem. Zakupy na raty przy użyciu tego kanału płatności są możliwe dla zakupów od 300 zł do 20000 zł a sam alior bank twierdzi ze decyzje o przyznaniu kredytu udziela do 20 minut, w tym samym czasie sprzedający powinien otrzymać wpłatę na konto tpay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts