atitun Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Arkadaşlar 4 adet kargo şirketi ekledim, yani başım döndü ayarlayıp sipariş ekranında 4 dü de gözüksün diye ama böyle bişi mümkün değil sanki yapmadığım ayar kalmadı, ülke ayarlarınıda bozdum bunu yapmaya çalışırken bir şekilde düzelttim bu sorunu çözdüm ama kargo sorunum hala devam ediyor. Sadece prestashop un kendi varsayılan kargosu çıkıyor. Diğer kargolar ekli olmalarına rağmen aktif olmalarına rağmen o kadar ayarlamama rağmen çıkmıyor. Bu sorunun çözümünü bilen varmı acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 eklediğin tüm kargoların ekranda çıkması gerekir.eğerki çıkmıyorsa çıkan kargoyu düzenle ve kaydet dümesini 1saniye aralıkla çift tıkla. bu durumda kargoda bir tane daha olacak onu düzenle ...mesela ptt kargo tek mi çıkıyor onu çift tıklarsan ptt kargodan iki tane olacak ikincisini aras kargo olarak düzenle ...kaçtane istersen o kadar kez aynı işlemi yap kargolar bölümünde görünecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atitun Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 umarim işe yarar ürün eklemeyi bitireyimde denicem cok sağol gozde Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 umarim işe yarar ürün eklemeyi bitireyimde denicem cok sağol gozde Yalnız benim adım "gözde" değil o sitemin adı Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 :-) :-) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atitun Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 ya deniyom olmuyo bunun baska yolu yokmu sql sorgusuyla vb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 aşağıdakilere dikkat etmek gerek.kargoları tanımlarken türkiye tanımladınızmı ?kendinizin adresinizi girerken türkiye girdinizmi ?ve europe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts