devranbudak Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Merhaba Arkadaşlar , Birazcık yardımınıza ihtiyacım var. Ben siteme mesela 1. aşama pdf için tıklayın dicem tıklayınca pdf inecek böle 2. aşam 3.aşama diye gidicem de prestashop da yapııyormu acaba ? Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Merhaba Aşamalarla neyi kastediyorsunuz anlamadım. Ama ürünlere PDF ek dosyaları (Kullanım kılavuzu gibi) ekleyebilirsiniz. Yönetim panelinde ürünleri girdiğiniz sayfada var bu seçenek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devranbudak Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Şöyle biz bir şirket olarak oyun çıkartıyoruz. Bu oyunun kuralları tarzında 7 8 sayfalık pdf ler var. Mesela oyun kuralları için tıklayın yazacak. Tıklayınca Pdf Dosyası indirelecek inşallah anlatabilmişimdir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Şöyle biz bir şirket olarak oyun çıkartıyoruz. Bu oyunun kuralları tarzında 7 8 sayfalık pdf ler var. Mesela oyun kuralları için tıklayın yazacak. Tıklayınca Pdf Dosyası indirelecek inşallah anlatabilmişimdir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devranbudak Posted April 5, 2016 Author Share Posted April 5, 2016 Ben yaptım fakat Hata Veriyor. ( OyunKullanmaKlavuzu.pdf : Eklenti x ismi gereklidir ) bu hata nedir çözemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Ben yaptım fakat Hata Veriyor. ( OyunKullanmaKlavuzu.pdf : Eklenti x ismi gereklidir ) bu hata nedir çözemedim. Yükleme formunda dosya ve isim zorunlu alan. Bir isim yazmalısınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts