Jump to content

Kód zboží

Karel.jedlý

Recommended Posts

Hledal jsem hledal, ale nenašel.
Prosím o radu. Když v adminu v kartě zboží vložím Kód zboží, tak se mně stránka s produktem na straně zákazníka nevykreslí celá. Stránka zůstane stát v okamžiku, když má vypsat kód zboží. Pokuz kód nezadám, je stránka OK.
Nevíte, co s tím?

Hledal jsem hledal, ale nenašel.
Prosím o radu. Když v adminu v kartě zboží vložím Kód zboží, tak se mně stránka s produktem na straně zákazníka nevykreslí celá. Stránka zůstane stát v okamžiku, když má vypsat kód zboží. Pokuz kód nezadám, je stránka OK.
Nevíte, co s tím?

Zkusil bych to na original template presty pokud neni, jinak bych tipoval ze chyba nastala nekde po uprave kodu (jak jinak ze? ;-) )

Asi máš pravdu. Chyba je i v orig. template. V adminu se mně u zboží kód zobrazuje bezproblému. Vůbec mě nenapadá, kde jsem co mohl změnit. Nebyl alespoň nápad, kde přibližně hledat? Jinak ten kód zboží se sice v adminu zadává, ale na straně zákazníka jsem kód na produktové stránce nikde nenašel. K čemu to pak je, když není kód zboží na shopu vidět?

Takže mi chceš říct, že si se jen tak mrdal v tools/smarty/plugins a objevil si tam chybu, ač to nemělo změněnej datum od prvotního kopírování na server a ty si v tom nic neupravoval?

To snad nemyslíš vážně, seš si vědom toho, že lze na serveru vyvolat FTP log, na kterém je napsáno, v čem si se přesně jebal?

Takže mi chceš říct, že si se jen tak mrdal v tools/smarty/plugins a objevil si tam chybu, ač to nemělo změněnej datum od prvotního kopírování na server a ty si v tom nic neupravoval?

To snad nemyslíš vážně, seš si vědom toho, že lze na serveru vyvolat FTP log, na kterém je napsáno, v čem si se přesně jebal?

Nech ho, ho jebes jak kdyby poskodil tvoji praci.. si to pohnojil a zase opravil.. Sem rad ze si tu, jelikoz vis o cem mluvis zase na druhou stranu kazdej nejak zacina.... ;-P

NJN. Sorry, sorry! Prostě jsem to hledal podle datumu změny souboru (na localu), ale bohužel vše, co jsem takto našel a vrátil do původního stavu se míjelo účinkem. Pak jsem prostě vylučovací metodou nahradil originálníma souborama všechny ostatní, až to se to rozběhlo.