michalh292 Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Ahoj, měl bych na Vás takovou malou prosbu s dotazem a věřím, že zdejší [spam-filter] mi poradí :-) Lámu si hlavu s jednou věcí a to jak. Mám v plánu vetší kruhové logo a díky tomu se mi udělá dost prostoru pod vyhledáváním a rád bych toto volné místo využit pro image slider, ale nevím jak ho trochu zmenšit (na šířku ano, ale nevím jak na výšku) tak aby se ukazoval v každé kategorii. Nebo varianta 2. (Vím jak smazat bannery) jak přesunou slider z levé strany na pravou a na volné levé místo přesunout logo? Tak aby slider s logem šel vidět v každé záložce? Moc děkuju ta tipy a rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizn Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 ahoj, jsem tu naprosty novacek a spise asi vystrelim dovzduchu a osobne ho nepouzivam (mam leo_slider) kde menis vysku toho slideru? a ma odpoved - nepocita si presta veslikost obrazku prave z te sirky, tudiz bych nejprve zkusil pouzit spravne veliky obrazek? a nebo pokud kliknes pravym mysitkem treba v chromu na ten slider a das prozkoumat uvidis jeho parametry a cestu k css souboru ve kterem to pak lehce melo jit zmenit. pokud se pletu, omlouvam se za dezinformaci a alespon se neco priucim jsem grafik a do kodu moc nevidim .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts