pavelka Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Mam problem s vypisem zbozi v kosiku. Nevim, co se delo. Pouze jsem pridaval posledni dobou rucne zbozi a zadne jine kroky nedelal. Po pridani zbozi do kosiku se prida dalsich mnoho polozek do Nákupní košík - součet, ovsem s nulovou hodnotou. V kosiku je ale zbozi spravne. Nevim, kde se co stalo a co s tim. Prosim pomozte. je to k videni na http://trutel.czDiky moc za jakoukoliv pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Máš rozjebanou tabulku prefix_carts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Tohle mě dělal tuším modul prohlédnuté zboží, když jsem měl zapnutý poštovný zdarma od nějaký částky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelka Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 bezva. ale co s tim mam delat? da se to nejak opravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelka Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 tak jsem ps_cart a ps_cart_products vyprazdnil. a problem trva.... kde je zakopanej pes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Tak už vím čím to je.Kamarád mi oživil paměť.Vypni ten modul na akční zboží.On ten modul dělá jako by reklamu v košíku a nabízí zlevněné zboží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelka Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Dekuji mnohokrat. Vazne to dela ten modul Specials s rolovanim. Skoda, jinak by byl dokonaly. Nebo spis skoda, ze neni jednoduse konfigurovatelny. Diky Mamejeradi.cz!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Není zač, taky mě to celkem mrzelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steww Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Stejný problém mám také, vyřešil jsem to vložením vyjímky pro order.php v nastavení pozic modulů pro Specials block with carousel. (Vše po té pracuje bez problému, jen když je návštěvník v košíku, tak se mu nezobrazuje akční zboží.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavelka Posted May 4, 2010 Author Share Posted May 4, 2010 To byl vyborny napad! diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra nováček Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Můžete sem nikdo napsat jaky modul, nebo jak udělat aby mi skákalo zboží samo do kosíku s nulovou hodnotou..?při nákupu určitých produktů..? Děkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Můžete sem nikdo napsat jaky modul, nebo jak udělat aby mi skákalo zboží samo do kosíku s nulovou hodnotou..?při nákupu určitých produktů..? Děkuju. vsetci sa tohto problemu chcu zbavit a ty ho tunak pozadujes ... myslim ze staci ak si stiahnes modul blockspecialcarousel a bude ti hadzat tieto vecicky sam od seba do kosiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra nováček Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Abych se správně vyjádřil co potřebuji, chci třeba pokud si u mě nikdo koupí šrobuby i matky tak aby mi skočili podložky zdarma k tomu automaticky do kosiku..u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Preston7 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Abych se správně vyjádřil co potřebuji, chci třeba pokud si u mě nikdo koupí šrobuby i matky tak aby mi skočili podložky zdarma k tomu automaticky do kosiku..u[/quotAha takto si to myslel, no to nie je zle,a el netusim ako na to....myslim ze uz tu niekto nieco podobne riesil, ale nevyriesil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts