Jan Spacil Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) Zdravím, řeším teď v frontoffice položky v Osobních údajích editovatelných registrovaným zákazníkem. Už jsem upravil vše v registraci tak, aby v případě B2B se ukládalo jak IČO ($dni) tak i DIČ ($vat_number). Tyto údaje vidím (po registraci zákazníka) jak v BO (Zákaznící > Adresy), tak i v FO u adresy zákazníka. Ale prostě nejsem schopný je předvyplnit a uložit. V soubory /themes/XXX/identity.tpl by to měl být zápis formuláře <input type="text" class="text" name="dni" id="dni" value="{if isset($smarty.post.dni)}{$smarty.post.dni}{/if}" /> ale funkční není. Zkoušel ruzne jsem $smarty.post.dni_invoice, $smarty.post.address_dni a podobné varianty, není fukční nic z toho. Nepoužívám ani SIRET nebo APE. Bude to jen otazka najít právnou proměnnou, můžete mě, prosím, nakopnout správným směrem? Děkuji! :] Edited March 25, 2016 by Jan Spacil (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Dej tam placeholder="12345" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts