lulinka.getty Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Dobrý den, prosím o radu, jak yb šlo co nejjednodušeji udělat, aby se cena zboží před rozkliknutí na detail (tlačítko zobrazit) zobrazila cena "OD". Mám totiž pod jedním zbožím více váhových kategorií a každá je samozřejmě jinak ocenněná, tak chci aby zákazník viděl cenu "od" které se prodává to nejmenší balení. Moc byhc prosila o radu, jsem už bezradná. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Pozri do modulu advancedeucompliance, tam je možnosť to nastaviť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulinka.getty Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Děkuji moc za radu. Můžu se ale zeptat,kde tento modul najdu? V základní nabídce jej nemám. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Neviem akú máš verziu ale v 1.6 je v základe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulinka.getty Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Mám 1.6.0.14. Nemužu to tam vubec najít. Mělo by to být normálně mezi moduly? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulinka.getty Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Když jsem zadala tento název i do vyhledávače v prestashopu, tak mi to nic nenašlo. Mužu se zeptat, kde ho tedy najdu? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts