greg1987gt Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Witam poszukuję modułu do grupowania produktów takich jak na zdjęciach. Moduł musi pokazywać pod produktm głównym wszystkie jego odmiany. Gdzie taki moduł mogę znaleźć. Pozdrawiam, Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Produkty powiązane - standardowa opcja w prestashop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg1987gt Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Ok. Dziękuje za informację. Myślałem że to podobny moduł do Attribute wizard pro lub nawet ten sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Taki efekt można uzyskać oboma modułami różnica jest taka że przy AWP jest to jeden produkt który ma opcje do wyboru, a przy produktach powiązanych są to osobne produkty. Z tego co widzę to pytasz o opcje do wyboru więc z pewnością masz na myśli atrybuty a więc moduł AWP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg1987gt Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Dzięki wielkie. Czy ten moduł mogę kupić gdzieś w Polsce ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 Tutaj możesz go kupić: http://www.presto-changeo.com/en/attribute-modules/34-attribute-wizard-pro.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts