bynovita Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 (edited) merhaba aşağıdaki görünümü nasıl alttaki hale getirebilirim ve şu i resmi nasıl eklerim Edited March 24, 2016 by razaro Please do not use Caps Lock in topic title (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 merhaba aşağıdaki görünümü nasıl alttaki hale getirebilirim ve şu i resmi nasıl eklerim Merhaba, Çok anlaşılır bir konu olmamış lakin, sabit linkleri özelleştirmekten bahsediyorsunuz sanırım ? Bunun için .css üzerinden düzenleme yapabilirsiniz. Yok, üstteki dinamik menüyü özelleştirmekten bahsediyorsanız (yönetim panelinden ikon eklemek vb gibi işlemlerden) söz ediyorsanız bunun için mega menü tarzında bir modüle ihtiyacınız var, manuel yapmak mümkün elbette ama zahmetli olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Merhaba, Çok anlaşılır bir konu olmamış lakin, sabit linkleri özelleştirmekten bahsediyorsunuz sanırım ? Bunun için .css üzerinden düzenleme yapabilirsiniz. Yok, üstteki dinamik menüyü özelleştirmekten bahsediyorsanız (yönetim panelinden ikon eklemek vb gibi işlemlerden) söz ediyorsanız bunun için mega menü tarzında bir modüle ihtiyacınız var, manuel yapmak mümkün elbette ama zahmetli olukata katagorilerin şeklini değiştirmek istiyorum bu standart hali çok cirkin türkiyeden kimse tema yapmıyor bedava nedense başlangıc düzeyinde free temalar yapılsa güzel olur bence Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts