supervolt.pl Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Witam, Proszę o pomoc. Przy próbie finalizacji zamówienia pojawia się poniższy komunikat: "Moduły płatności nie zostały zainstalowane"Zainstalowałem moduł Przelewy24, dostępna jest też płatność przelewem i pobranie. Czy może mi ktoś pomóc w rozwiązaniu problemu? www.supervolt.pl Pozdr Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Masz może moduł typu ship to pay? Sprawdź jeszcze ustawienia w Moduły > Płatności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Jest zainstalowany. Posprawdzam ustawienia bo w drugim sklepie (detailingcars.pl) wszystko śmiga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 To w jego konfiguracji sprawdź czy masz wszystko odpowiednio skonfigurowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Niestety bez zmian... W detailingcars.pl tak mam ustawione: http://images71.fotosik.pl/338/262eaeb03bd5c432med.jpg A w supervolt.pl tak: http://images72.fotosik.pl/338/d8fc84bb615f88c1med.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 W zakładce Moduły > Płatność masz wszystko skonfigurowane poprawnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta.show Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Sprawdź czy moduły przelewy24 i cashondelivery masz w pełni skonfigurowane. Potem w supervolt.pl w Moduły > Płatność sprawdź ograniczenia walut, kraju i grupy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 oskardto Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Parametry Zaawansowane - Wydajność - Wyłącz wszystkie nadpisywania (ma być na NIE) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 W modułach płatności: Aktywne płatności to:- Płatność przy odbiorze v0.7.5- Przelew na konto v1.1.1 Parametry Zaawansowane - Wydajność - Wyłącz wszystkie nadpisywania (ma być na NIE) - Było i jest ustawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Sprawdź jeszcze ustawienia przewoźnika może są jakieś ograniczenia w nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 W przewoźniku wydaje się być wszystko poprawnie wpisane... Na chwilę obecną problem dalej występuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta.show Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 napisz na priv dane do logowania to zerknę Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 (edited) napisz na priv dane do logowania to zerknę Hej, Napisałem. Pozdr Łukasz Edited March 31, 2016 by supervolt.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 31, 2016 Author Share Posted March 31, 2016 W dodatku pojawia się podwójnie punkt 3 - WYBIERZ METODĘ PŁATNOŚCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presta.show Posted April 1, 2016 Share Posted April 1, 2016 Wybacz, że tak późno odpisuje. Tak jak wyżej napisałeś, dublowanie nagłówków oraz przy każdej zmianie sposobu dostawy przybywa jakiegoś dziwnego kodu html - szablon został prawdopodobnie źle zmodyfikowany. Spróbuj zmienić szablon i wtedy sprawdź czy działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 A czy zmieniając szablon nie narobię sobie "bałaganu"? Tzn, nigdy tego nie robiłem i nie wiem czy wiąże się to z jakimiś konsekwencjami... Czy potem będę mógł przywrócić obecny szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 Witam, Zmieniłem szablon. Problem jest dokładnie taki sam... Jakieś inne pomysły? Pozdr Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Skoro tak to prawdopodobnie jakiś moduł coś nadpisuje i psuje cały wygląd, próbuj wyłączać wszystkie moduły po kolei i testuj. Wcześniej możesz włączyć tryb debugowania czy nie ma jakichś błędów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 Włączyłem to: i jest jakiś postęp, zaczęły się pokazywać opcje płatności...Będę kombinował dalej bo zniknęły też inne problemy, które zauważyłem gdy wszystko było włączone.Jak coś to będę pisał Pozdr Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
supervolt.pl
Witam,
Proszę o pomoc. Przy próbie finalizacji zamówienia pojawia się poniższy komunikat:
Zainstalowałem moduł Przelewy24, dostępna jest też płatność przelewem i pobranie.
Czy może mi ktoś pomóc w rozwiązaniu problemu?
www.supervolt.pl
Pozdr Łukasz
18 answers to this question
Recommended Posts