fun_9990 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 من یک فایل زبان فارسی رو استخراج می کنم و بالافاصله اقدام به ایمپورت می کنم تا ببینم درست ترجمه های مربوطه انجام میشه یا نه ولی موقع ایمپورت این ارور رو می ده "نمیتوان آرشیو را از حالت فشرده خارج کرد." لطفا کمک کنید 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdarki Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 من یک فایل زبان فارسی رو استخراج می کنم و بالافاصله اقدام به ایمپورت می کنم تا ببینم درست ترجمه های مربوطه انجام میشه یا نه ولی موقع ایمپورت این ارور رو می ده "نمیتوان آرشیو را از حالت فشرده خارج کرد." لطفا کمک کنید سلام دوست عزیز ، از اینکه پرستا شاپ رو انتخاب کردید ممنونیم. این خطا در ارتباط با بخش مجوز ها در هاست شما میباشد. اگر از لوکال استفاده میکنید ، در قسمت پرمیژن (permision) میتوانید دسترسی های مربوط به ایمپورت را برسی کنید . ------------------------------------------------------------------------ instagram : djdarki telegram : @djdarki_music Link to comment Share on other sites More sharing options...
fun_9990 Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 نه روی سرور با دسترسی روت و هاست تست میشه من پرمیشن رو روی 777 چک کردم . با این حال میشه بفرمایید دسترسی کدوم قسمت روی 777 قرار بگیره مشکل حل میشه ؟ سپاس گذارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdarki Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 مسیر فایلتون رو چک کنید ، آدرس فایل کمپلت باید دسترسی داشته باشه ، یعنی ریشه فایل. اما برای دسترسی هیچوقت ۷۷۷ پیشنهاد نمیشه ------------------------------------------------------------------------ instagram : djdarki telegram : @djdarki_music Link to comment Share on other sites More sharing options...
fun_9990 Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 مسیر فایل رو از کجا چک کنم؟ فقط فایل یه جا داره برای اپلود و ایمپورت از کجا میشه مسیرشو فهمید که کدوم فایل دسترسی میخواد؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdarki Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 (edited) از سیپنل استفاده کنید ، گزینه فایل منیجر . اگه در ریشه www باشه ، دسترسی های این ریشه چک شود ------------------------------------------------------------------------ instagram : djdarki telegram : @djdarki_music Edited March 26, 2016 by djdarki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fun_9990 Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 پنل بنده دایرکت ادمین هست . ضمنا از داخل خود سایت فایل اکسترکت شده رو مجدد می خوام ایمپورت کنم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted March 30, 2016 Share Posted March 30, 2016 سلام در کامپیوتر خود یکبار فایل زیپ را اکسترکت کرده و مجددا زیپ کنید . احتمالا مشکل حل خواهد شد موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
fun_9990 Posted March 30, 2016 Author Share Posted March 30, 2016 نه متاسفانه حل نمیشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts