bybilgili Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 merhaba; arkadaşlar... resimdeki ürün detay alanına nasıl tedarikçi ismi ekleyebilirim. herhangi biryer olabilir bu alanda teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Merhaba Geçenlerde birisi o alanda marka göstermek istedi, oturup modül yazdım cevap olarak ekledim.Herkes kullandı ama başlığı açan kullanmadı. Şimdi sizin başlığa ikinci kez bakıyorum. Modül yazmak için tahrik ediyor beni ama hemen geri çıkıyorum tövbeliyim. Modül olarak değil kod olarak yazıyorum: Temanızın product tpl dosyasını açın. <h3>Tedarikçi: {Supplier::getNameById($product->id_supplier)}</h3> Not: yerel sunucuda 1.6'da denedim Sanırım 1.4'ten öncesine uygun değil. Çoklu dil kullanıyorsanız Tedarikçi yazısını {l s='Supplier'} olarak değiştirin. Ok ile işaret ettiğiniz alan bunun için çok uygun değil (bence) Yine de deneye deneye iyi bir yer bulabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 (edited) hocam, kaçıncı satıra kodu ekleyelim hocam tövbenizi bozsanız bir defalık. teşekkürler Edited March 20, 2016 by bybilgili (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Merhaba Satır numarası için birşey diyemem. Her tamada farklıdır. Ama ok ile gösterdiğiniz yer <div class="pb-right-column col-xs-12 col-sm-4 col-md-3"> ..... BURASI ..... {if ($product->show_price && !isset($restricted_country_mode)) || isset($groups) || $product->reference || (isset($HOOK_PRODUCT_ACTIONS) && $HOOK_PRODUCT_ACTIONS)} Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 Merhaba Satır numarası için birşey diyemem. Her tamada farklıdır. Ama ok ile gösterdiğiniz yer <div class="pb-right-column col-xs-12 col-sm-4 col-md-3"> ..... BURASI ..... {if ($product->show_price && !isset($restricted_country_mode)) || isset($groups) || $product->reference || (isset($HOOK_PRODUCT_ACTIONS) && $HOOK_PRODUCT_ACTIONS)} kodlar çalışmadı hocam ... teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Ek-deki modülü kullanabilirsiniz extramanufacturer.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted March 21, 2016 Author Share Posted March 21, 2016 teşekkürler oldu şahin hocam, yalnız manufacturer i kaldırınca supplier sağda kaldı sola da yanaştırırsak tam olur, imkanımız varmı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts