remekd Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Przyszło mi postawić Prestashop na serwerze home.pl (niestety) i nie mogę rozwiązać następującego problemu: Przy próbie zalogowania jako klient lub przejścia do jakiejkolwiek strony z pozycji preferencje dane URL i SEO zwracany jest błąd 500. Tryb debugowania zwraca błąd: Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /fabrykagraweru/controllers/front/AuthController.php on line 364 W tej linijce mam kod: if (is_callable(array($module_newsletter, 'isNewsletterRegistered')) && $module_newsletter->isNewsletterRegistered(Tools::getValue('email')) == $module_newsletter::GUEST_REGISTERED) { Świeża instalacja Prestashop 1.6.1.4 bez żadnych modyfikacji poza zmianą .htaccess dla poprawnego wyświetlania tematu Wersja PHP: 5.2.17 Jak sobie poradzić z tym problemem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Pisałem o tym już chyba setki razy, wystarczy w wyszukiwarkę forum wrzucić zapytanie "home". Zmień wersje php na wyższą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
remekd
Przyszło mi postawić Prestashop na serwerze home.pl (niestety) i nie mogę rozwiązać następującego problemu:
Przy próbie zalogowania jako klient lub przejścia do jakiejkolwiek strony z pozycji preferencje dane URL i SEO zwracany jest błąd 500.
Tryb debugowania zwraca błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /fabrykagraweru/controllers/front/AuthController.php on line 364
W tej linijce mam kod:
if (is_callable(array($module_newsletter, 'isNewsletterRegistered')) && $module_newsletter->isNewsletterRegistered(Tools::getValue('email')) == $module_newsletter::GUEST_REGISTERED) {
Świeża instalacja Prestashop 1.6.1.4 bez żadnych modyfikacji poza zmianą .htaccess dla poprawnego wyświetlania tematu
Wersja PHP: 5.2.17
Jak sobie poradzić z tym problemem?
1 answer to this question
Recommended Posts