blockedpeak Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Merhaba, index.php?id_category=5 yerine Kampanyalar yazsın istiyorum. Menu modülü içerisinde yaptım ama sayfa ulaşılamıyor hatası alıyorum. Kodlar ile ilgili bir durum mu var ? Desteğinizi rica ederim. İyi forumlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blockedpeak Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Tercihler / Seo url sekmesinden ''Kullanıcı dostu bağlantı'' bölümünü aktif etmek gerekiyormuş. Bir sorum var. Ayakkabıya tıklayınca web tarayıcının yani url kısmında ''5-ayakkabi'' yazıyor. burada 5 id numarası yazmadan sadece ayakkabı nasıl yazdırabilirim ? tşk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Tercihler / Seo url sekmesinden ''Kullanıcı dostu bağlantı'' bölümünü aktif etmek gerekiyormuş. Bir sorum var. Ayakkabıya tıklayınca web tarayıcının yani url kısmında ''5-ayakkabi'' yazıyor. burada 5 id numarası yazmadan sadece ayakkabı nasıl yazdırabilirim ? tşk. Merhaba Bu değişikliğin mümkün olmasına rağmen Geek cevabı vermek yerine teknik yaklaşmak istiyorum. Bunu yapamazsınız. Yaparsanız siteniz bozulur. Bu id numaraları unique değerlerdir ve nesneleri ayırt etmek için sorgularda için kullanılıyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts