Jump to content

Newsletter Wysyłka Co Polecacie

tomputer

Recommended Posts

Dzięki za podpowiedź. Z tego co widzę jest to jakieś zewnętrzne rozwiązanie nie zintegrowane z prestą! Jakoś nie mogę znaleźć informacji choćby po angielsku jak użyć tego w preście! Wpisując akomail prestashop w google znalazłem jakieś wpisy ale w niezrozumiałym dla mnie języku :wacko: .

Sprawdzałem inne podobne rozwiązanie czyli newsletter2Go i muszę przyznać ze działa całkiem fajnie niestety żeby wysłać mailing trzeba skorzystać z ich weba.

Plus że kontakty można synchronizować automatycznie a obsługa webgui jest bardzo prosta!

Trafiłem również na inne rozwiązanie Express-mailing które wg mnie jest przyjemne dla użytkownika i mają moduł w pełni zintegrowany z prestą tzn można wysyłać maile z zaplecza presty+ dodatkowe filtry, łatwe tworzenie szablonów itp.

Niestety żeby nie było za kolorowo natrafiłem na inną przeszkodę. Próbuje skontaktować się z twórca tego rozwiązania ale w słuchawce słyszę jakie dziwne powitanie, a na emaile nikt nie odpowiada wygląda na to że firma się zawinęła! :ph34r:

Edited by tomputer (see edit history)