Remigiusz Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 (edited) Witam, Mam problem z koszykiem w moim sklepie. Gdy dodaje produkt do koszyka to niby jest ale gdy daje przejdź do realizacji to pokazuje, że koszyk jest pusty, To samo w szybkich zakupach jak wybieram przedmiot i daje kup i od razu przejdź do realizacji to jest ten sam problem. Dodam, że problem ten występuje tylko na przeglądarce chrome, w IE dodaje bez problemu i zostaje. Proszę o pomoc. Adres strony www.fedkolor.pl Edited March 14, 2016 by Remigiusz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 U mnie na chrome działa, wyczyść cache przeglądarki i spróbuj ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Remigiusz Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Ok, pomogło. Tylko teraz pytanie co zrobić bo moi klienci mają chyba podobny problem, ponieważ widzę dużo porzuconych koszyków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Tryb debugowania pokazuje jakieś błędy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Remigiusz Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 (edited) Mam teraz włączony tryb debugowania ale nie różni się nic od wyłączonego;/ Chyba, że jak nie ma błedów to nic się nie pokazuje na stronie bo zmieniłem false na true Edited March 14, 2016 by Remigiusz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Ciężko tak cokolwiek stwierdzić skoro nie ma żadnych błędów, możesz zerknąć do logów serwera czy tam masz jakieś błędy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Remigiusz
Witam,
Mam problem z koszykiem w moim sklepie.
Gdy dodaje produkt do koszyka to niby jest ale gdy daje przejdź do realizacji to pokazuje, że koszyk jest pusty,
To samo w szybkich zakupach jak wybieram przedmiot i daje kup i od razu przejdź do realizacji to jest ten sam problem.
Dodam, że problem ten występuje tylko na przeglądarce chrome, w IE dodaje bez problemu i zostaje.
Proszę o pomoc.
Adres strony www.fedkolor.pl
Edited by Remigiusz (see edit history)Link to comment
5 answers to this question
Recommended Posts