Ortez Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Co z tym fantem mogę zrobić ? W lini 1951 jest: if (is_object($country_module_list_xml->module)) Błędy które wyskakują to: Notice w linii 1951 w pliku /home/herbaway/public_html/classes/controller/AdminController.php[8] Trying to get property of non-object oraz 4 błędów [activationbymail] Błąd w pliku konfiguracyjnym: StartTag: invalid element name [activationbymail] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Premature end of data in tag author line 1 [activationbymail] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Premature end of data in tag module line 1 [activationbymail] Błąd w pliku konfiguracyjnym: Premature end of data in tag modules line 1 Najfajniejsze jest to, że w activationbymail nie było nic przestawiane ani modyfikowane. Poniżej informacje co do wersji presty: Wersja PrestaShop 1.6.0.14 Adres URL sklepu http://www.herbaway.se/ Obecnie używany szablon clean_zenism Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 To raczej wygląda na ostrzeżenia, a nie błędy, może po prostu zostało włączone w sklepie wyświetlanie ostrzeżeń w jakiś sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ortez Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 (edited) A gdzie można wyłączyć te ostrzeżenia? Edited March 14, 2016 by Ortez (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ortez Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 To raczej wygląda na ostrzeżenia, a nie błędy, może po prostu zostało włączone w sklepie wyświetlanie ostrzeżeń w jakiś sposób. A gdzie można wyłączyć te ostrzeżenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ortez Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Ktoś może coś poradzić więcej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TomaszCzy Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Cześć mam problem ostatnio coś w moim sklepie się zwaliło jak chodzi o płatności. Pod koniec zakupów gdy klient ma do wyboru formę płatności i wybiera np. odbiór osobisty lub kurier za pobraniem albo bezpłatna dostawa wyskakuje Moduły płatności nie zostały zainstalowane. Co mogę z tym zrobić. Nie bardzo wiem jak sobie z tym poradzić. Czy może mi ktoś pomóc to naprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Crashana Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Witam, zmieniłam coś w ustawieniach URL i nie mogę zalogowac sie do panelu administracyjnego, strona też nie działa, pojawia sie błąd Jest 1 błąd.Pracownik nie istnieje lub hasło jest nieprawidłowe. nawet nie wiem jak ja mam to opisać, masakra Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Napisz co i gdzie dokładnie było zmieniane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Crashana Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 w panelu administracyjnym był komunikat zeby polaczyc cos i jak weszłam w to to były dwa adresy bycatinthecar.pl a trzeci na dole byl pusty i ja wpisałam znowu bycatinthecar.pl i to bylo w jakiejs opcji ustawienia adresu url sql cyba i teraz na stronie to jest podwojnie http://bycatinthecar.pl/bycatinthecar.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Musisz się zalogować do bazy i zmienić ten wpis w tabeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Jeśli nie chcesz aby Notice się wyświetlały wyłącz tryb debugowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ortez Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 Więc jest ktoś kto może mi doradzić co z tym fantem zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Ortez
Co z tym fantem mogę zrobić ? W lini 1951 jest:
if (is_object($country_module_list_xml->module))
Błędy które wyskakują to:
Notice w linii 1951 w pliku /home/herbaway/public_html/classes/controller/AdminController.php
[8] Trying to get property of non-object
oraz
4 błędów
Najfajniejsze jest to, że w activationbymail nie było nic przestawiane ani modyfikowane.
Poniżej informacje co do wersji presty:
Wersja PrestaShop 1.6.0.14
Adres URL sklepu http://www.herbaway.se/
Obecnie używany szablon clean_zenism
11 answers to this question
Recommended Posts