Jump to content
  • 0

Jak Stworzyć Podkategorie? Presta 1.6

Robert300

Question

Dzień dobry, mam problem ze stworzeniem podkategorii w swoim sklepie który chciałbym stworzyć.  Mianowicie, chodzi o to, że jak stworzę podkategorię to jest wyświetlana w kategoriach po lewej stronie w menu rozwijalnym i do tego momentu jest w porządku, jednakże po kliknięciu w główną kategorię na stronie głównej nie pojawiają się miniatury z możliwością wybrania do której kategorii chciałbym się udać. Zrobiłem szybką info grafikę o co mi chodzi jeżeli będzie nie zrozumiała postaram się odnaleźć sklep już tak działający.

Każdemu serdecznie dziękuje za pomoc. 

kategoryzacja.bmp

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Jeśli dobrze rozumie to przy wejściu na główna stronę sklepu chcesz mieć listę kategorii w centralnej kolumnie, czy po wejściu w kategorie np Logitech chcesz aby wyświetlały sie jej podkategorie? Jeśli to pierwsze to potrzebujesz do tego moduł, jeśli to drugie i korzystasz z standardowego szablonu to podkategorie sie powinny wyświetlać o ile nie wyłączyłeś tej opcji w module themeconfigurator.

• 0

Szablon standardowy blackhawk  3.1. Z podkategoriami już sobie poradziłem. Wstyd się przyznać ale miałem po prostu wyłączone. Dziękuje za pomoc. Pytanie mam jeszcze jedno, jak stworzyć drugą tabelę z kategorią główną tak żeby były wyświetlane po lewej stronie 2/3 kolumny.