effectdesign Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 WitamMam dosyć dziwny problem i pierwszy raz się z nim spotkałem.Czy posiada ktoś może na stanie moduł tzw. "Programu Partnerskiego" dla Prestahop 1.6.1.4 ?Powiem o co chodzi ?Mianowicie mam klienta, który chce zamieszczać swój baner reklamowy sklepu internetowego na stronach u innych (z linkiem do swojego sklepu).Ale też chce mieć on w razie ewentualnego zakupu informację w panelu z jakiej to strony dokonany zakup.1. Czy został dokonany bezpośrednio ?2. Czy został dokonany z danego przekierowania (hiperłącza) ?Moduł w panelu sklepu ma rejestrować link strony, która przekierowała na sklep i został dokonany z niej zakup ewentualny.Proszę o pomoc. Czy posiada ktoś taki moduł ?Czy ewentualnie jest ktoś w stanie wykonać taki moduł na zlecenie ? Jaki koszt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
effectdesign
Witam
Mam dosyć dziwny problem i pierwszy raz się z nim spotkałem.
Czy posiada ktoś może na stanie moduł tzw. "Programu Partnerskiego" dla Prestahop 1.6.1.4 ?
Powiem o co chodzi ?
Mianowicie mam klienta, który chce zamieszczać swój baner reklamowy sklepu internetowego na stronach u innych (z linkiem do swojego sklepu).
Ale też chce mieć on w razie ewentualnego zakupu informację w panelu z jakiej to strony dokonany zakup.
1. Czy został dokonany bezpośrednio ?
2. Czy został dokonany z danego przekierowania (hiperłącza) ?
Moduł w panelu sklepu ma rejestrować link strony, która przekierowała na sklep i został dokonany z niej zakup ewentualny.
Proszę o pomoc. Czy posiada ktoś taki moduł ?
Czy ewentualnie jest ktoś w stanie wykonać taki moduł na zlecenie ? Jaki koszt ?
0 answers to this question
Recommended Posts