fire1990 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Ahojte mám jeden problém s takouto vecou: Mám produkt, ktorého cena je 3,5€. Použijem kombináciu výberu veľkosti a tam dám zvýšenie o 1 €. na stránke mi vedľa produkt pri kombinácií veľkosti napíše cenu 40,35 a pri vložení do košíka mi napíše cenu 4,5€. Stretol sa s tým niekto? Používam verziu: 1.5.6.2 Vopred ďakujem za každú radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 skuste zmazat obsah vsetkych zloziek v zlozke cache alebo to skuste na inom produkte Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire1990 Posted March 12, 2016 Author Share Posted March 12, 2016 EE, nepomohlo to. pri obnovení stránky tú cenu preblikne a potom hodí tú vysoku ?/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Není to ve specifické ceně? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts