Profdizayn Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Merhaba elimde bir tema var ve bu temanın menülerini düzenliyerek devam ediyorum. Yalnız şöyle bir sorun var "kategoriler" menüsünün altındaki "elektronik" kategorisinin açılır menüsü olan "telefon" kategorisi, Ana dizindede yayınlanıyor. Yani "telefon" kategorisi hem "elektronik" menüsünde hemde ana "kategoriler" bölümünde yayınlanıyor ne yaptıysam çözemedim ben sadece "elektronik" kategorisinde açılır menü olarak gelmesini istiyorum. Sizce sorun ne olabilir? Teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Merhaba Bahsettiğiniz kategori root category olarak işaretlenmiş olabilir. Eğer böyle ise kategoriyi düzenleme sayfasından bu değeri hayır olarak seçip deneme yapınız. Eğer orijinal temada doğru görünüyor ama şu anki temada farklı görünüyorsa temanın içindeki kategori modülünde bir sorun var demektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profdizayn Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 İnceledim root bölümünde işaretlenmemiş. Orjinal temayada baktım, ordada aynı olay mevcut. Yani orjinaldede aynı bendede aynı bir yerde bir ayarı var ama nerdedir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 İnceledim root bölümünde işaretlenmemiş. Orjinal temayada baktım, ordada aynı olay mevcut. Yani orjinaldede aynı bendede aynı bir yerde bir ayarı var ama nerdedir.. temanın kendisine özel menü modülü olmalı incelemeden bir şey demek zor. özelden admin bilgilerinizi gönderebilirseniz sorunu incelerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profdizayn Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Malesef Lokalde çalışıyorum. Olayın içinden şöyle çıktım; Varolan katagorileri silip yeniden katagori açtığımda aynı sorunla karşılaşmadım.. Geçici olarak işin üstünü kapamış oldum teşekkür ederim ilginize.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts