supervolt.pl Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Witam, Pomoże mi ktoś rozwiązać problem przedstawiony na zdjęciu poniżej?: Zależy mi aby dopasować rozmiar kolumny do rozmiaru czcionki. Proszę również o podpowiedź gdzie mogę zmienić rozmiar czcionki w kolumnach po lewej stronie. Z góry dziękuję Pozdr Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 To by trzeba zobaczyć stronę na żywo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 http://supervolt.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 A no jasne Rozmiar czcionki to global.css reguła w linijce 9173 Z szerokością to trochę więcej roboty by było, trochę poprawi dodanie w global.css 9274: .pt_vmegamenu div.popup .block1 { width: 300px !important; } Albo więcej niż 300, żeby się wszystko zmieściło, tylko to już się robi długie bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 supervolt.pl Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Dzięki za podpowiedzi. Wszelkich poprawek dokonywałem po zalogowaniu się do panela, który tak wygląda (poniżej foto). Możesz mi powiedzieć jak znaleźć te linijki o których piszesz powyżej? Lub w jaki sposób najlepiej to edytować/zmieniać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Musisz to zrobić logując się na serwer w plikach, nie zrobisz tego poprzez panel sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
supervolt.pl
Witam,
Pomoże mi ktoś rozwiązać problem przedstawiony na zdjęciu poniżej?:
Zależy mi aby dopasować rozmiar kolumny do rozmiaru czcionki.
Proszę również o podpowiedź gdzie mogę zmienić rozmiar czcionki w kolumnach po lewej stronie.
Z góry dziękuję
Pozdr Łukasz
5 answers to this question
Recommended Posts