nabijecka Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Zdravím, mám prestashop 1.5.6.1. a od soboty mi kompletně přestaly chodit emaily o nových objednávkách (problém u zákazníků s přijímáním emailů není), odhalil jsem, že by to mohlo být modulem mail alerts, který jsem zkoušel několikrát přeinstalovat i do různých verzí včetně výměny emailových adres a stejně jsem problém nevyřešil, Budu velice vděčný za jakoukoliv radu/tip k tomuto problému (hosting mám u wedosu)! Díííky předem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Ahoj možná bych začal tím zkusit se zeptat tam kde máš mailovou schránku do které to má chodit, jestli není nějaký bezpečnostní problém a nezahazují to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Pouzivas na odosielanie mailov SMTP alebo funkciu mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabijecka Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 (edited) na podporu webhostingu jsem zkoušel psát již včera a řekli mi, že tam nevidí v tom žádný problém, emaily jsem zkoušel mít jak přes PHP tak také přes SMTP, problém s přijímáním emailů o nových objednávkách ale stále přetrvává - zákazník emaily dostává, jenom já jako administrátor nedostanu nic..... ve spamových filtrech nic nekončí a změnu emailové adresy jsem již také zkoušel... Edited March 10, 2016 by nabijecka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts