devranbudak Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Merhaba , Arkadaşlar şimdi benim siteme indirim gerekiyor. Ama şöyle Hani Anasayfadayken Ürünün üstünde %10 gibi inidirim yazıyor ben onu nasıl yapabilirim kodlarla mı yoksa modüülü varmı. Şimdiden Herkeze Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 12, 2016 Share Posted March 12, 2016 Merhabalar Ne kodlara nede modüllere ihtiyacınız var. Prestashop yönetim panelinizden yapabilirsiniz. Ürünlerin fiyatları bölümünde özel fiyat gireceğiniz alanlar var. Buradan değişiklik yapabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
devranbudak Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Yaptım Çok Teşekkür Ederim Peki bişey daha sorabilirmyim. Sitede İnidirim oldugunda hani resmin üzerinde renkli büyük yazıyo ya %10 İndirim falan o nasıl oluyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Merhaba Ürüne özel indirimli fiyat girerseniz bahsettiğiniz ribbonlar otomatik belirecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts