kaczor18 Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Witam tak jak w temacie gdy ktoś próbuję coś dodać do koszyka to wtedy wyskakuje następujący błąd: "Masz już maksymalną dostępną ilość tego produktu" proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr16 Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Witam też mamy ten problem "Masz już maksymalną dostępną ilość tego produktu." i niewiem jak ma sobie z nim poradzić, nic nie znalazłem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr16 Posted May 18, 2016 Share Posted May 18, 2016 Witam też mamy ten problem "Masz już maksymalną dostępną ilość tego produktu." i nie wiem jak ma sobie z nim poradzić, nic nie znalazłem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marekneo2 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Sprawdź limity na serwerze, zapewne baza danych przekroczyła limit rozmiarowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 nie koniecznie, ten komunikat pochodzi z prestashop, z core i jest wyświetlany tylko wtedy gdy w koszyku jest za dużo produktu (danego typu z ograniczeniem do ilości) Gdyby baza była zapachana to pojawiłby się błąd bazy danych Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marekneo2 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Nie piszę, że koniecznie. Miałem identyczny problem i to było jego przyczyną. Żadne błędy bazy danych mi się nie pojawiały. Straciłem mnóstwo czasu na szukaniu go gdzie indziej więc radzę zacząć od tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dofelg.pl Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 U mnie problem ustąpił po zwiększeniu powierzchni bazy danych.. Poniżej przesyłam instrukcję jak zwiększyć przestrzeń bazy danych w nazwa.pl: https://pomoc.nazwa.pl/baza-wiedzy/narzedzia/activeadmin/bazy-danych/modyfikacja-parametrow-bazy-danych/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mami17 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 U mnie też poszerzenie bazy danych rozwiązało ten problem Miałam też inne objawy, np. w panelu admin. nie mogłam zapisać zmian w produktach, zmienić status zamówienia, nie wyświetlały się statystki. Po zwiększeniu baz danych jest ok. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kaczor18
Witam tak jak w temacie gdy ktoś próbuję coś dodać do koszyka to wtedy wyskakuje następujący błąd:
"Masz już maksymalną dostępną ilość tego produktu"
proszę o pomoc.
7 answers to this question
Recommended Posts