bybilgili Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 merhaba arkadaşlar; Adminden silinen stok sayfadan silinmiyor. tema değiştirip geri geldiğimde düzeliyor. sebebi ne olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 merhaba arkadaşlar; Adminden silinen stok sayfadan silinmiyor. tema değiştirip geri geldiğimde düzeliyor. sebebi ne olabilir. Merhaba, Doğru anladım mı sizi acaba? Admin panelinden bir ürünü siliyorsunuz ve buna rağmen mağazada görünüyor öyle mi? Öyle ise kullandığınız özel bir cache / performans modülü olsa gerek veyahut temaya ait bir durum olabilir. Bu konuyla ilgili kullandığınız ekstra bir modül var mı? Varsayılan temada da bu sorunu yaşıyor musunuz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 doğru anladınız hocam, titanshop temasını kullanıyorum temanın modülü vardır muhakkak ama sorunu nasıl çözelim. birde default temaya gidiyom titanshop temaya geri geliyom hata düzeliyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 doğru anladınız hocam, titanshop temasını kullanıyorum temanın modülü vardır muhakkak ama sorunu nasıl çözelim. birde default temaya gidiyom titanshop temaya geri geliyom hata düzeliyor Selam, Temanın modülleri arasında cache ile ilgili bir modül olmalı veya temanın seçenekler sayfasına cache ile ilgili bir tercih olmalı. Bunlara bir bakar mısınız? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bybilgili Posted March 11, 2016 Author Share Posted March 11, 2016 modülde yok bir tane var ama kurulu değil tema seçenekleri tam olarak nerede temalarda öyle bişey yok hocam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts