Metin Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 tema yüklüyorum fakat bozuk gözüküyor? yani tema yokmuş gibi her şey sola doğru kaymış gitmiş Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Merhaba;temanız 1.1 veya daha eskiler için yapılmış olabilir. Yönetim paneli>>ayarlar sekmesinde 1.1 tema uyumluluğu seçenek kutusu var onu işaretleyip tekrar deneyin. Olmazsa sitenizin linkini atın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metin Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 merhaba. temayı eski seçenek olarak işaretledim ama yine bozuk gözüküyor. bu sadece bir deneme sitesi ama yine de olmuyor. www.jrdesigner.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Merhaba;Yüklediğiniz temanın içinde homefautered modülü vermıydı ?Bu temanın ana sayfada orta blok ürünleri ile ilgili kısmında problem var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metin Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 tabii ki tabii ki. zaten turuncu temayı denedim olmadı bozuk gözüktü. eski haline getirdim böyle oldu. güzel bir tema var mı tavsiye edebileceğiniz aceba? onu kullansam ben ? sorun çıkarmasa falan ?saygılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Tema bulma olayı oldukça sıkıntılı prestashopda. İstediğiniz şeyi bulmanız çok zor. Hazır tema bulup bunun gibi sorunlarını düzeltmekdense orjinal temayı kopyalayıp CSS dosyasında geliştirmeler yaparak orjinal bişey ypmak daha az vakit alıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metin Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 peki şimdi ben bu hosting de bulunan dosyaları indirsem pc ye, bunları dreamweaverla açıp yabancı yazıları türkçe yapsam olur mu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Temada sorun sadece tırnak resimlerinde var oradan resimleri küçült birde logoyu daha küçük seç.siteniz güzel görünecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metin Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 ben denemek için öylesine bir logo koymuştum da. peki ben bunları düzeltmek için nasıl bir şey yapmam lazım? hostingden indirip mi düzenlemem lazım? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Adminpanel/Seçenekler/Tema dan yeni bir logo yükleyebilirsin.SonraAdminpanel/Seçenekler/Resimler e gir oarada resimde olduğu gibi resim boyutlarını gir ve en altta "Tırnak resimlerini yeniden oluştur" var onu tıkla biraz bekle sorun çözülecek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metin Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 hemen deniyorum hocam olmazsa belirtirim ben yine Link to comment Share on other sites More sharing options...
presmodel Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 selam,benim sitedede tema yüklemede sorun yaşıyorum.prestashop türkçe Version 1.2.5.0 - 0.273s kurulu sitemde.flower temasını ftpde themes içine aşağıda görüldüğü gibi attımflower dosyabanner jpeghomefeatured.tpl TPLlogo jpglogo PSD admin panelindeayarlar/görünüm kısmından flower temasını seçiyorum, tema açılıyor fakat en altta olamsı gereken özeller I Yeni Ürünler I En çok satılanlar I Bize ulaşın I Kullanım Şartları I Hakkımızda I Hazırlayan I PrestaShop™ Türkçeleştiren PrestaShop Türkiye satırı sayfanın ortasında ürünlerin üzerinden geçer bir vaziyette duruyornerede eksik veya hatalı işlem yapıyor olabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 selam,benim sitedede tema yüklemede sorun yaşıyorum.prestashop türkçe Version 1.2.5.0 - 0.273s kurulu sitemde.flower temasını ftpde themes içine aşağıda görüldüğü gibi attımflower dosyabanner jpeghomefeatured.tpl TPLlogo jpglogo PSD admin panelindeayarlar/görünüm kısmından flower temasını seçiyorum, tema açılıyor fakat en altta olamsı gereken özeller I Yeni Ürünler I En çok satılanlar I Bize ulaşın I Kullanım Şartları I Hakkımızda I Hazırlayan I PrestaShop™ Türkçeleştiren PrestaShop Türkiye satırı sayfanın ortasında ürünlerin üzerinden geçer bir vaziyette duruyornerede eksik veya hatalı işlem yapıyor olabilirim. Linkini atsan da bir baksak.. Belki yardımci olabiiriz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts