foxskav Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 (edited) Witam, Zaktualizowałem prestę z 1.6.0.14 do 1.6.1.4 i od tego momentu mam problem z naliczaniem wartości rabatu. Sytuacja nr 1: OK Oba produkty są na z VAT 8 % oraz z Rabatem 5% Sytuacja nr 2: OKWszystkie produkty są z VAT 8% ale nie wszystkie posiadają rabat. Sytuacja nr 3: ŹLEProdukty z VAT 8 % oraz rabatem 5 % + Produkt z VAT 23% bez rabatu Sytuacja nr 3.1: ŹLEPrzy dodaniu ilości produktu z VAT 23% Sytuacja nr 4: ŹLEProdukty z VAT 8 % oraz rabatem 5 % + Produkt z VAT 5% bez rabatu Sytuacja nr 4.1: ŹLEPrzy dodaniu ilości produktu z VAT 5% Ustawienia rabatu: Przyznawany rabat jest na produkty według producentów. Produkty (bez rabatu), które są w przykładach nie należą do grup rabatowych na 100 %. Edited March 8, 2016 by foxskav (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kreatywneprojektowan Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Dzień dobrym Czy udało się Panu rozwiązać problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
foxskav
Witam,
Zaktualizowałem prestę z 1.6.0.14 do 1.6.1.4 i od tego momentu mam problem z naliczaniem wartości rabatu.
Sytuacja nr 1: OK
Oba produkty są na z VAT 8 % oraz z Rabatem 5%
Sytuacja nr 2: OK
Wszystkie produkty są z VAT 8% ale nie wszystkie posiadają rabat.
Sytuacja nr 3: ŹLE
Produkty z VAT 8 % oraz rabatem 5 % + Produkt z VAT 23% bez rabatu
Sytuacja nr 3.1: ŹLE
Przy dodaniu ilości produktu z VAT 23%
Sytuacja nr 4: ŹLE
Produkty z VAT 8 % oraz rabatem 5 % + Produkt z VAT 5% bez rabatu
Sytuacja nr 4.1: ŹLE
Przy dodaniu ilości produktu z VAT 5%
Ustawienia rabatu:
Przyznawany rabat jest na produkty według producentów. Produkty (bez rabatu), które są w przykładach nie należą do grup rabatowych na 100 %.
1 answer to this question
Recommended Posts