Murderr Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Merhabalar Sitenin bazı sorunların dolayı veritabanı yedeği alıp siteyi silmiştim. Şimdi tekrardan siteyi kurdum ama kendi veritanımı phpmyadminden kurmaya çalışırken her seferinde HataSQL sorgusu: ---- Veritabanı: `information_schema`---- ------------------------------------------------------------ Tablo için tablo yapısı `ALL_PLUGINS`--CREATE TEMPORARY TABLE `ALL_PLUGINS` ( `PLUGIN_NAME` VARCHAR( 64 ) NOT NULL DEFAULT '',`PLUGIN_VERSION` VARCHAR( 20 ) NOT NULL DEFAULT '',`PLUGIN_STATUS` VARCHAR( 16 ) NOT NULL DEFAULT '',`PLUGIN_TYPE` VARCHAR( 80 ) NOT NULL DEFAULT '',`PLUGIN_TYPE_VERSION` VARCHAR( 20 ) NOT NULL DEFAULT '',`PLUGIN_LIBRARY` VARCHAR( 64 ) DEFAULT NULL ,`PLUGIN_LIBRARY_VERSION` VARCHAR( 20 ) DEFAULT NULL ,`PLUGIN_AUTHOR` VARCHAR( 64 ) DEFAULT NULL ,`PLUGIN_DESCRIPTION` LONGTEXT,`PLUGIN_LICENSE` VARCHAR( 80 ) NOT NULL DEFAULT '',`LOAD_OPTION` VARCHAR( 64 ) NOT NULL DEFAULT '',`PLUGIN_MATURITY` VARCHAR( 12 ) NOT NULL DEFAULT '',`PLUGIN_AUTH_VERSION` VARCHAR( 80 ) DEFAULT NULL ) ENGINE = Aria DEFAULT CHARSET = utf8 PAGE_CHECKSUM =0; MySQL çıktısı: #1046 - No database selected hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 veritabanını yükledim. Bu seferde hiç bir görsel yok ürün resimleri boş ne yapmam gerekiyor acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Merhabalar Sitenizi sildiğinizde resimleri de sildiniz mi ? Resimler veri tabanında olmadığı için dosyaları kurtarmanız gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murderr Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Otomatikmen oda silindi o zaman kurtarma yolum var mı peki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 Kurtarmanın tek yolu o dosyaların yedeğini bulmak veya o sunucudaki hdd'yi söküp veri kurtarma şirketine göndermek. malesef başka yolu yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts