luqa19 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 link do sklepu: http://power-body.gr/ Grzebałem się i ustawiałem dostawców przy tym instalowałem jakieś modułu i usuwałem je, a tu nagle cała strona rozjechana. Żadnego błędu nie pokazuje. Jeżeli jest ktoś mi w stanie pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Moduły dla testów instalujesz na odrębnej instalacji sklepu... chyba poprzestawiały Ci się moduły w zakładce moduły>pozycje + coś koliduje gdyż jest kilka błędów js i slider się nie przesuwa. Szybciej jest przywrócić kopię zapasową niż teraz wszystko znów ustawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 luqa19 Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 (edited) Moduły dla testów instalujesz na odrębnej instalacji sklepu... chyba poprzestawiały Ci się moduły w zakładce moduły>pozycje + coś koliduje gdyż jest kilka błędów js i slider się nie przesuwa. Szybciej jest przywrócić kopię zapasową niż teraz wszystko znów ustawiać. Nie posiadam żadnych kopii : // Pozycje menu wydają się być dobrze ustawione. Edited March 8, 2016 by luqa19 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 luqa19 Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 Jestem w stanie zapłacić za rozwiązanie problemu : // Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Już widzę że działa. Kopia zapasowa to podstawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
luqa19
link do sklepu: http://power-body.gr/
Grzebałem się i ustawiałem dostawców przy tym instalowałem jakieś modułu i usuwałem je, a tu nagle cała strona rozjechana. Żadnego błędu nie pokazuje. Jeżeli jest ktoś mi w stanie pomóc byłbym bardzo wdzięczny.
4 answers to this question
Recommended Posts