pandaci Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Czy istnieje możliwość dodania bloku prostego wyszukiwania w wyświetlaniu kategorii? Aby wyszukiwarka działała tylko w wybranej kategorii?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Masz na myśli aby wyszukiwarka działa na takiej zasadzie ze ma pokazywać wyniki tylko z danej kategorii? Jeśli tak to w standardzie tego nie ma natomiast są do tego moduły ale raczej płatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pandaci Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Tak dokładnie wynik wyszukiwania w danej kategorii. Polecasz jakiś płatny moduł ale aby jego cena nie była zabójcza.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Kiedyś testowałem moduł od best-kit ale nie działa on z wszystkimi szablonami, z defaultowym na pewno działa: http://addons.prestashop.com/pl/17649-catalog-category-search.html tutaj masz ogólnie kilka: http://addons.prestashop.com/pl/510-wyszukiwanie-filtry Poza tym jeśli planujesz np. zmianę szablonu to są takie które już mają to zaimplementowane, więc tutaj sam sobie przelicz co ci się bardziej opłaca kupić szablon z takim rozwiązaniem czy sam moduł.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pandaci Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Niestety szablon został już zakupiony. Kurde nic ciekawego nie znalazłem co by spełniało moje kryterium. Czy dałoby radę przerobić taki moduł bloku prostego wyszukiwania aby się uruchamiał w każdej kategorii i wyszukiwał tylko w niej? Może ktoś by mógł mi coś takiego zrobić za rozsądną sumę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts